*

seppolappalainenkoti

Liputuspäivä

Tänään on jälleen liputuspäivä, eikä näistä vähäisin.

Nyt on aika liputtaa jos aikoo ilmaista kunnioitusta kaikille vähemmistöille, ruotsinkielisyys suomessa on kunnia-asia.

Ruotsinkieliset suomessa ajavat ponnekkaasti ihmisoikeuksien kunnioittamista ja tekevät työtä rasismin vähentämiseksi.

Tänä aamuna liityin Plan vapaaehtoiseksi tukijaksi. Kuitenkin pidän kirkon ulkomaanavun toimintaa merkittävämpänä, joten sinne voi lahjoittaa tai ostaa laatu tuotteita joita köyhä kansa valmistaa. Kirkon ulkomaan-avun toiminnan tarkoituksena on hyvin painokkaasti tukea yrittäjyyttä ja koulutusta ammattiin.

Ristin jonka kaulassani kannan on ostettu Sacrum verkkokaupasta (Kirkon ulkomaanavun tuotteita).

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Tämä taitaa olla yksi sarkasmin vaikeimmista lajikkeista. Ei oikein minulle avautunut, jos ollenkaan.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Kalle

Ei tässä mitään ihmeellistä ole tai vitsiä ja mitä pitäisi avautua? Huomaan asenteesi ruotsalaisuutta kohtaan ja avustustyötä kohtaan "jonkin verran" vähätteleväksi.

Ruotsinkieliset suomessa ajavat ihmisoikeuksia.

Tässä on sinulle ja muillekin junttivitsi: Kimmo heitti keihästä ja Jorma seisoi kentän laidalla. Oletko kuullut ja avautuiko edes tämä?

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Nyt on aika liputtaa jos aikoo ilmaista kunnioitusta kaikille vähemmistöille..."

- Mistä ihmeestä tuon kekkasit? Kuulun suuresti kunnioittamaani vähemmistöön nimeltä keski-ikäiset valkoihoiset lihaasyövät huterasti heterot miehet, mutta en tunne pienintäkään tarvetta liputtaa siniristillä tänään 6. marraskuuta.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Terve Tuomo

Minä nyt vaan keksin ja teen sellaista mihin sinä et jostain syystä kykene. Kaikki mitä kirjoitan on totisesti tutkittua juttua. Tarkoitukseni ei ole loukata arkoja ja helliä tunteitasi, annatko anteeksi?

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"... sinä et jostain syystä kykene."

- Liputtamattomuuteni konkreettisin syy on se, että kaadoin vaaralliseksi lahonneen lipputangon ja kaivoin vieläpä sen jalkaosankin pois pihamaasta.

Voi olla että soturisukuni kaikki poismenneet jäsenet pyörivät haudoissaan, kun "nää nykynuoret" eivät saa edes lippua salkoon.

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Puhun suomen lisäksi ruotsia, saksaa ja eestiä.
Kuitenkaan en näe minkäänlaista syytä liputtaa tänä päivänä.
Minulla on paljonkin kanssakäymistä ollut mm meidän rantaruotsalaisten kanssa, toimeen on tultu.
Kuitenkin tuo ruotsalaisuuden päivä, kyllä se kieltämättä tökkii.
Avustustyöstä olen taas melkoisen eri mieltä; se ei meillä ole mielestäni alkuunkaan oikeissa uomissa ja jos siihen sotketaan vieläpä uskonto/uskontoja, pieleen mennään ja on aina menty.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Ikävää jos näet tai koet asiat noin.

On aina löydettävä hyvä puolet negatiivisessakin ympäristössä. Niin kuin eräs halvaantunut telinevoimistelija sanoi jotenkin näin: on tehtävä niitä asioita joita pystyy tekemään ja näyttää niissä parasta osaamistaan.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Hyvää päivää herrasväki

Joko taivuitte tukemaan avustustyötä? Tuomo Kokko ainakin näyttää merkkiä siihen suuntaan. Katsokaas, näin se käännytystyö tuottaa tulosta. Tästä on hyvä jatkaa.

Rajat kiinni politiikka ei tuo Suomelle menestystä.
Ilman kansainvälistymistä tai Euroa ja Eu:ta oltaisiin pahasti suossa. Tätä nykyistä talouskehitystä ei olisi mutta on talouden kannalta hyvä suhteessa muihin eu -maihin kun itsekkyys on hieman lisääntynyt. Pärjätäkseen markkinoilla näin on vaan oltava. Tuottoa on saatava ettei käy taseeseen yliarvostuskupla jolloin tarvitaan firmaan saneerausjohtaja siivoamaan kustannukset alas saavuttaakseen tuottavan tilikauden jolloin ikään kuin rytkäytetään kertapoistoina kuluiksi operaatiossa turha moska. Näin minä tekisin ja olisin siihen varmasti erikoisen pätevä :) Avaimet tänne! Kuvio :) Mutta inhimillisyyttä ei voida unohtaa.

Käyttäjän seppolappalainenkoti kuva
Seppo Lappalainen

Kyllä se niin on ja on myös ollut. Ensin on lähtenyt avaimet turhilta johtajilta, yrityksen hallitus sen hoitaa. Tietenkin saneerausjohtajan suosituksen mukaan. Näin se oli 90 -luvulla. Isot firmat palkkasivat saneerausjohtajan hoitamaan likaisen työn. Moni voi olla tästä eri mieltä.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset